The Mayor Hotel går med i Best Western

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 31/1/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,238
  "Synes godt om" modtaget:
  6,417
  Point:
  113
  The Mayor Hotel går med i Best Western
  Best Western Danmark - 2015-01-30 12:00 CET
  [​IMG]

  Velkendt Århus hotel bliver del af Best Western

  The Mayor Hotel på Banegårdspladsen i Århus vil pr. 2. februar 2015 hedde BEST WESTERN The Mayor Hotel og træder dermed ind i det store fællesskab af mere end 4.000 individuelt ejede hoteller over hele verden.

  Hotellet drives igen af de oprindelige ejere, familien Evar, efter at det i en årrække var bortforpagtet til Scandic under navnet Scandic Plaza Hotel.

  Medejer og direktør, Dina Evar, ser frem til samarbejdet med den nye partner og udtaler:

  ”Vi har høje ambitioner med hotellet og påbegynder i 2015 en gennemgribende modernisering og ombygning. Best Western skal være med til at sælge og markedsføre os i hele verden med fokus på de vigtige skandinaviske nærmarkeder. Derudover glæder jeg mig over, at hotellets mange stamgæster nu får tilbudt en masse fordele via Best Westerns loyalitetsprogrammer”.

  Country Manager for Best Western i Danmark, Søren Nystrøm, er begejstret:

  ”Det har længe været et mål for os at komme tilbage på det vigtige marked i Århus. Vi er ikke i tvivl om at hotellet, inden for nær fremtid, vil være et af de bedste i byen. The Mayor Hotel har et enormt potentiale jvf central placering, spændende udviklingsplaner og ikke mindst det store engagement fra hotellets ejere og medarbejdere”.
   
  jefi99 "Synes godt om" dette.

Del denne side