Hvordan får man adgang til en lounge uden et guldkort?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvordan får man adgang til en lounge uden et guldkort? Dette vil jeg komme med et eksempel på i denne artikel.

Mange vil gerne besøge en lounge, når ventetiden foregår i en lufthavn. Det er da også ofte, at der er bedre komfort i de møbler som loungen har, og der er også frie drikkevarer (øl, vin, sodavand, juice etc) og lidt let mad/snack. Det frie internet og ofte muligheden for at tage et brusebad er også med til at gøre ventetiden mere komfortabel.

Men det kræver i mange tilfælde et guldkort ved et af de større flyselskaber for at komme ind i deres lounges. Der er dog andre muligheder. En af dem hedder Priority Pass.

Priority Pass er et selskab, som har lavet aftaler med over 700 lounges i hele verden. Derfor har en aftale med mindst en lounge i de fleste større lufthavne i verden. København er selvfølgelig en af dem. Priority Pass virker ved at man køber et årligt medlemskab. Dette kan være et standard medlemsskab, hvor man så betaler per besøg eller et VIP medlemsskab, hvor der kan være et eller flere gratis besøg med i pakken.

Amazon Local tilbuddet på Priority Pass - August 2015
Amazon Local tilbuddet på Priority Pass – August 2015

Lige nu kan man købe et Standard medlemsskab på Amazon Local til kun 34,- britiske pund. Et VIP medlemsskab med et besøg inkluderet koster 49,- britiske pund. Hvert besøg – udover de frie besøg – koster et besøg så 15,- britiske pund per person. Priserne for medlemsskabet er næsten 50% rabat i forhold til normalprisen.

Køb dit Priority Pass her

Normalpriserne for et Priority Pass medlemskab - August 2015
Normalpriserne for et Priority Pass medlemskab – August 2015

Priority Pass er en god ide for dem der ikke rejse nok til at få et guldkort (eller et sølvkort som ved fx. Lufthansa eller British Airways giver loungeadgang). Det er dog vigitg at undersøge om ens kreditkort (fx. MasterCard) ikke kan tilbyde en Priority Pass pakke for et mindre beløb.

Tilbuddet på Amazon Local er begrænset, så skal man bruge det er det med at slå til hurtigt.

Der findes som sagt flere andre muligheder for at få loungeadgang. Det kunne være blot at købe sig adgang. For CPH Apartment i Københavns Lufthavn kan man gøre dette for 169,- kroner per besøg. De fleste større lufthavne har sådanne betalingslounges.

Har du andre tips og tricks til at få lounge adgang uden at have et guldkort så kom gerne med det i kommentarfeltet herunder artikelen.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

  1. Mikkel Steen Andersen Mikkel Steen Andersen siger

    Når det kommer til Københavns Lufthavn, kan det meget sjældent betale sig at gå efter Priority Pass – eller andre “adgangsgivende” kort efter min mening. Et engangsbesøg i CPH Lounge koster pt. 169,- kr så man skal have brug for loungeadgang nogle gange, før det kan svare sig at betale for Priority Pass.
    Til gengæld følger der PP eller tilsvarende adgang med langt de fleste platin-kort, fx MasterCard Platinum, hvor man jo samtidigt har en masse andre fordele med i prisen.

    Har man i forvejen adgang til SAS Plus eller SAS Guld lounge, er der ikke noget at komme efter i de øvrige lounges. Aviator og Aspire er “standard” lounges uden nogen nævneværdige faciliteter. (On that note: er der lounges i CPH der tilbyder bad eller skal man købe det separat ug nedenunder?). CPH Lounge (“The apartment”) er efter min mening det bedste tilbud, hvis man ikke har en anden adgang.

    Men altså: kaffen er ret ringe i alle lounges omend den måske lige er en tand bedre i SAS lounges. Morgenbrødet er en skandale alle steder. Forstår ikke der skal være så stor forskel på fx SAS Gold lounge i OSL, hvor udvalget og buffeten er virkelig god, og CPH hvor jeg langt hellere vil pre-order min kaffe hos Joe & The Juice, så den står klar når jeg går gennem security 🙂

  2. Daniel siger

    Et andet alternativ er et Diners-kort – det koster selvfølgelig et årsgebyr for kortet, og så koster hvert loungebesøg typisk omkring 100 kr. Hvis du bruger kortet flittigt, “optjener” du gratis loungebesøg.

    Diners har ofte deres egne lounges, andre steder samarbejder de med nogle af de eksisterende. Det er ikke altid helt på niveau med en god guld-lounge, men kan være bedre end ingenting.

    Et ekstra plus er jo også, at forbrug på Diners-kortet giver Eurobonuspoint hos SAS…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *