Rejse Deal: Oplev tre ikoniske attraktioner, når du rejser med Emirates

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Book sommerferien hos Emirates og få gratis adgang til tre ikoniske attraktioner i De Forenede Arabiske Emirater med udsigt til himlen, fantastiske fontæner og kunst i verdensklasse.

Det er ikke altid let at få første parket til det fantastiske lys-, lyd- og vand-show i søen ved foden af verdens højeste bygning, Burj Khalifa, i Dubai, men denne sommer kan en Emirates-billet sikre dig en plads helt tæt på begivenhederne – ganske gratis. Oven i hatten er der også gratis adgang til udsigtsplatformen, At The Top, i 456 meters højde på 125. etage i Burj Khalifa og Louvre Abu Dhabi hvor kunst i verdensklasse kan nydes i betagende omgivelser tegnet af arkitekten Jean Nouvel.

Dubai Fountains – Boardwalk Experience

Dubai Fountains – Boardwalk Experience. Foto: EK/PR

Oplev den helt nye gangsti og platform, der flyder i den 12 hektar store kunstige sø ved foden af Burj Khalifa, og oplev Dubai Fountains berømte vand-, musik- og lysforestillinger på blot ni meters afstand!

Selve springvandet dækker et areal svarende til to fodboldbaner, hvor utallige vanddyser skyder kaskader af vand helt op i 140 meters højde, mens lyd og lys bidrager til en helt fantastisk sanseoplevelse.

Link til Dubai Fountains

Burj Khalifa – At The Top

Burj Khalifa – At The Top. Foto: EK/PR

Se Dubai fra toppen af verdens højeste bygning, og nyd panoramaudsigten over hele byen fra de fantastiske strande ved den Persiske Golf til Dubai Marina. At The Top ligger på etagerne 124 og 125 i 456 meters højde.

Af alle udflugter, der arrangeres i Dubai, går halvdelen til den 828 meter høje bygning, som man skal se i virkeligheden for helt at forstå, hvor fascinerende den er.

Link til Burj Khalifa

Louvre Abu Dhabi

Louvre Abu Dhabi. Foto: EK/PR & Hulton + Crow

Tag et pusterum fra shopping og UAEs brede, hvide sandstrande og supplér ferien med en kultur- og arkitekturoplevelse uden lige. Den franske mesterarkitekt, Jean Nouvel, har tegnet Louvre Abu Dhabi som en række udstillingsrum omgivet af vand og dækket af en enorm kuppel, der sikrer en behagelig atmosfære. Under den 7.500 tons tunge kuppel venter kunst fra hele verden i form af antikviteter, malerier, skulpturer og etnografika.

Der er 150 km. fra Dubai til Abu Dhabi, og turen tager cirka halvanden time i taxa.

Link til Louvre Abu Dhabi

Læs mere om tilbuddet HER og book online.

*For at benytte tilbuddet skal du booke din returrejse til Dubai mellem den 28. juni og den 11. juli, og rejse mellem den 1. juli og den 30. september 2022.

Forsidefoto: Emirates B777-31H(ER) (A6-EPT) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *